I WANT TO KEEP UP TO DATE AND HEAR MORE FROM YOU!

I WOULD LIKE TO BE PERSONALLY CONTACTED BY AN ID BBN SPECIALIST

Thank you! We will get back to you as soon as possible!
CONTACT US

ID BBN BLOG

Henrik Lagercrantz

Henrik Lagercrantz on ID BBN:n markkinointiteknologian osaston päällikkö, joka on työskennellyt viimeiset seitsemän vuotta markkinoinnin automaation ja eri teknologioiden käyttöönottoprojekteissa. Henkka syttyy työssään siitä, kun organisaatiot ja yksilöt haluavat mennä rohkeasti eteenpäin ja uudistua. Markkinointiteknologioiden parissa työskentelyn parhaita puolia on hänen mukaansa se, että loogista ajattelua pääsee soveltamaan klassisen luovuuden kanavointiin ja tunteita herättävän viestinnän jalkauttamiseen.

Vapaa-ajalla ja työmatkoillaan Henkka uppoutuu audiokirjojen ja pod-castien maailmaan. Häntä inspiroi erityisesti eri aloilla menestyneiden ihmisten tarinat, joissa menestys on vaatinut kasvua, oivalluksia ja ongelmien selättämistä.

RECENT POSTS FROM AUTHOR

The 7 steps B2B companies must take to achieve Predictive Marketing

“What elements need to be in place before starting a predictive marketing program?” We get asked this question a lot. Predictive marketing is all about good data quality, so a better question is, “How do I make sure my marketing processes and technology generate high-quality data?” Graphic: Key sales...

Read the article